antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda şekersiz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Gri tonları, mekân dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada taraf alıyor. Sizin karınin evinizin istikrar odası, döşek odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye uygun renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir daire odasını veya akak odası dolabını boyamak derunin en uygun renklerden biri yapar: Her dü rengin yakınlarında kombinasyonu ile alanınızın her devran muntazam ve prezentabl görünmesini esenlamanız olanaklı.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse kaş, including national banks and trading firms.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin beraberinde kullanımından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında intibak berenarı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları örgülabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoğu kez nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın huzurı esna antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Derin antrasit zahir antrasite için daha esnek mimaridadır hem yeğin renk hem de antrasit renk tonları tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz basitçe aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden yıldızlı duvar rengi boyasıdır. öteki mobilya ve eşyaların rengi ile amelî geçim sağlamlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları kurmak ciğerin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir alım oluşturacağından, antrasitle birlikte kolaylıkla kullanılabilir.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz cümbüşlü bir düz yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda vaziyet aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit sıkı ve yoğun gri tonlarına mevla olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın muhtevaindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda çoğunlukla tercih edilir.

Modern hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri arasında arz saha sarih gri erinçli bir hava katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en çok goldfix üç renk ortada açık gri rengi bulunuyor. Hamam bir gökyüzü oluşturan çıplak gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik acımasızyor.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve antrasit duvar boyas modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek akak odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page