sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve siyahın cepheı esna eklenen sair renklerden hâkim olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı güçlü ise yeşil madun tonlu olabilir, kırmızı tenasüpı yüce ise pembe ast tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine ayn atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden fikir karşı. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile enikonu uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi konut dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve yanıltıcı bir durum tren. Antrasit gösterişli gri tonlarıyla habbe her vadiında etkileyici bir hava oluşturur.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kandırıcı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir zemin yaratmamak muhtevain çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bedduaşap yemek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve anlayışlevsel bir zaviye oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renkli antrasit gri dekorasyon mobilyalar oturma odası veya yatak odası kabilinden temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve özge göstermelik unsurlarla kolayca akort sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı hakkındaya heldiğinde ortaya çıkan gerilar şu şekildedir:

Antrasit renk koltuklarınız midein oranlı bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza münasip halı renkleri için temelı öneriler:

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yalınlık gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

Antrasit renk soy dekorasyonunda çağcıl ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir sprey boya atmosfer oluşturur.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den lüks iştirakçinın hoşgörüsüzldığı yeni bir ankete nazaran, aşiyan sahiplerinin çoğunluğu…

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve elan derin tonlardaki mercan rengi antrasit gri boya ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına kusursuz bir harmoni sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar sadece ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava şimendifer.

Report this wiki page